SST-07

kembali | lanjut >>

Halaman: 1 2 3

Telah Terbit on 19 April 2012 at 00:01  Komentar (48)  

The URI to TrackBack this entry is: http://pelangisingosari.wordpress.com/sst-07/trackback/

Umpan RSS untuk komentar-komentar pada tulisan ini.

48 KomentarTinggalkan komentar

  1. Weh……….
    lagi nduwe niat arep nDemo, jebul lawange wis dibukak.
    matur nuwun pak Satpam.

    Ki Bancak…..
    Ki Arga………
    sumangga katuran pinarak
    (sstttt, selak kedhisikan Ki Menggung lho)

    • Sugeng dalu ugi Ki Gembleh.
      Lha kok namung piyambakan kemawon, cantrik sanes sami tindak pundi?

      • dho dolANAN banyu ning bLUMBANG padepokan Ki,

  2. Sugeng dalu Ki HaryoM

    • Ndalu Sugeng ki Gembleh . kerso Sate kerang ki ???????

      • kula langkung remen menda Ki,
        ingkang bumbu kecap lho.

        • Lha niku mendane taksih dipun engon kaliyan P Satpam neggo besaran mawon nggih ki ????????????

          • waduh….
            lha sakniki mpun lemu-lemu niku ki
            menawi ngentosi besaran mengke ketuweken, alot.

          • mbelehe menda aja ngenteni mas Kimi menang balapan lho pak Satpam.
            Lha wong start kok ya milih nomer sewelas.
            payah deh……..!!!!!!

          • yo ben no….
            sing penting balapanne

  3. Sugeng dalu Ki Bayuaji,
    para siswa ing padepokan angantu antu rawuh panjenengan Ki.

    • Sugeng dalu Ki Bayuaji, para siswa ing padepokan angantu antu rawuh panjenengan Ki….!!!

      (pake bold terasa benar tebAl kangen-nya)

  4. Sugeng dalu Ki Menggung,
    (Tmg YP dalah Tmg KY)

    • Sugeng sonten Ki Gembleh…mboten tindakan tho…

      • wah nembe dereng wonten peluang Ki Menggung,
        benua biru nembe ketaman pageblug,
        pekenipun sami sepen sedaya,
        para sodagaripun sami ndlosor,
        banting2an regi ngantos nggegirisi.

  5. Layang-layang yang kusayang ,
    kutarik kencang sekali melayang-layang ……….
    Wah jebul lali teruse ?????
    Saiki usume dho ngundho layangan ,,.

  6. sugeng dalu kadang Padepokan sadaya-nya
    (pake italic teras beNAR miring-nya)

    • teras merah
      teras rajalele
      teras pandanwangi

      teras napa malih nggih Ki Menggung….????

      • terasA ke-3 enak seKALI…..ki GembLEH,

        • he….he….he….
          sugeng dalu.

      • Pandan Arum
        Pandan Toya

  7. Wadoooohhhh,
    bocah2e MakLaron start’e kalah ngarep, didhisiki bocah2 sing numpak Keboabang klambi biru.
    Jaran nJingkrak klambi abang malah luwih payah.
    hora apa2, sing penting sesuk yen mbalap kudu menang.

    • Wah niku pekawis gampil yen mbenjing mbalape dho kalah , Mak Laron niku dibothok mawon , dicampur kaliyan lonthong balap ngunjuke es degan mesthi josss ki ……..he he..he ……

  8. Sugeng sonten………..

  9. Sonten sugeng…………….

  10. Pak Satpam………..
    mas Kimi huebat buanget, bisa podium nomer loro.
    Siyos mbeleh menda napa mBoten…?????
    Ki Haryo kalian kula nengga saestu lho….!!!!!

    • yihu….!!!
      he he he …..
      iya kan…, yang penting balapannya
      siipp………………..
      malam ini sido mbleh iwak wader kemawon, he he he…
      oleh-oleh tetangga yang pulang dari Selorejo.

      wis…, bisa tidur lelap nanti malam

      • sayang…, st-08 belum selesai, kalau selesai tak wedar sekarang
        he he he .., sugeng dalu, sampun nguantuk sanget niki.

      • wader peyek………
        gurih puooolllllll

  11. sugeng dalu para kadang sutresna.

    • sugeng dalu ugi ki Gembleh (pake italic lebih asIK)

      • sip…..pake bajoe lama, bisa masoek dengan ,b>LANCAR,/b>

        malam Mas Risang, matur nuwun bajoe yang ini gak diCEGAT
        ki Akismet,

        • HIkkks, ralat sik……aaaahh !!!

          sip…..pake bajoe lama, bisa masoek
          dengan LANCAR

          malam Mas Risang, matur nuwun bajoe
          yang ini gak diCEGAT ki Akismet,

  12. Sonten setengah dalu , Mbek ….mbek …… mendane demo durung oleh giliran .
    Lha yen omonge Wader niku pripun nggih ki Gembleh , kulo kok dereng mudheng ???????

    • ssttt…aja ngono mas……
      ssttt…aja ngono mas……

      senggak’ane jenang tela wader kali sesonderan.

  13. Hore ……….. gandhok SST 8 durung dibukak ………………

    • hore……….
      pak Satpam ngliwet sega nganggo kuali
      pak Satpam pancen tega apa malah nglali.

  14. Gandhok SST 8 koq isih gembokan , dak tunggune ah sopo mengko bengi terus dibukak .

  15. kurang dhing ( sopo ngerti mengko bengi biso dibukak .

    • mBok menawi nengga MAYDAY
      ngentosi didemo.

      • demo jurusan pundi to ki…….he-heeeeeeee, !!???

        SUGENG DALU KADANG PADEPOKAN SADAYA

        • Hup……demo jurusan neng gandOK-09 belom buka LOKET,

          • eeeh, kleru…….pantesan Mas Risang mesam-mesem !!??

            lha deMO-08 wae durung, kok ya mau nyrobot numpak
            demo-09,

          • Sinten sing dodolan panci Ki Gundul…..koq arep demo :D

  16. Kulo ki Karto , ning wingi siang pun pajeng ditumbas Yu Ginah sanjange badhe kangge wadhah gule menda , dados mboten sios DEMO lha pancine pun pajeng koq , menopo ki Kartoyudo kerso gule mendo ???????

    Siang-siang sami sugeng ki Karto , ki Gembleh , ki Gundul lan poro kadang padhepokan sedoyo ……………….

    Kagem Mas Risang mbok ndang enggal dibukak gandhok SST_08 niki pun dinten Kamis malem Jum’at lho keno nggo sangu melekan …

    Nuwun ..


    halah….
    menulis nama sendiri kok salah
    he he he ….
    teliti sebelum diposting Ki

    • ..O…Sugeng siang Ki Haryo….guleng..eh..gule jelas kerso sanget Ki…nopo malih awan2 mesti maknyuss…lha nek dalu kulo seneng nyate….eh…maem sate ! :D

    • Lha nggih niku saking senenge nganti ono sing kelalen , ( iwak sepat buntute dowo , ngapunten lepat kawulo ) .

  17. monggo monggo Ki, sugeng dalu


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

Ikuti

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: