PBM-03

sebelum>>| awal>>| lanjut>>

Laman: 1 2 3

Telah Terbit on 27 Juni 2010 at 23:59  Comments (67)  

The URI to TrackBack this entry is: https://pelangisingosari.wordpress.com/pbm-03/trackback/

RSS feed for comments on this post.

67 KomentarTinggalkan komentar

  1. selamat pagi ki sanak,
    saya lapur dulu, sambil nunggu pertandingan bola

    Sugeng dalu Ki
    Monggo Ki, pinarak ingkang sekeca

  2. Nomer dua

    • daftar hadir:

      lingsir wengi: 00:19 Ki Sukarana nomor waahidun

      Esuk umum-umun Ki Kentang nomor itsnataani

      ane udeh pagi banget numero tsalaatsatun

      Selamat pagi banget

      • sugeng énjang, shobahal khoir, …
        matur nuwun, syukr.

  3. Nomer telu
    Isih podo bobo korban Jerman karo Argentina

  4. Sugeng enjang Ki Arema
    Sugeng enjang kadang PDLS sedoyo

  5. isi daftar hadir..
    ibukota mendung..

  6. habis ngunduh…
    ngisi daftar hadir….
    ngacir….
    matur suwuun

    • Menopo leres sampun saged dipun undhuh kitab PBM-03?

      Budi Prasojo (Kentang)

      mboten Ki, mangke dalu kemawon bakda Belanda vs Slovakia kangge nenggo pertandingan Brazil vs Chile

      • SORE mboten sempat njih ki…??

  7. Hadir………..

  8. Assalamu’alaikum, selamat siang semuanya.
    Wah kog masih sepi pada kemana neh…?
    hayoo C-Mentrik pada absen…
    Kalo rame kan yang punya gandok jadi seneng
    terus rontal PBM-03nya diwedar deh….
    (ngikut ajian ogrok2nya Ki Gembleh, he he he he)

    • Wa’alaikumsalam !….Jeng miss nona…sing ngatos2 nek mateg ajian ogrok2 lho…..nek kliru malah saghed kesogrok…xixixi

  9. sebelum belanda berlaga….
    akan ada tanda tanda…
    bahwasannya….
    rontal akan diwedar tepat pada waktunya..

  10. NGISI DAFTAR HADIR

  11. Sugeng siang.
    Hadir siang sebelum bobo siang.

    • Uenake, Ki Honggo masih bisa bobo siang…

      • ..dari pada gak bisa bobok malam !?……hiks

  12. Cantolane endi yak ?

    • Madosi cantolan Ki PA??? mboten dipun asto ki Menggung utawi Ki Gembleh tho…?

      • Ki PA, kalau yang 03 belum ada atuh
        makanya keluarin jurus ogrok2nya
        biar Ki Arema cepet ngewedar yang 03
        Jadi gemes neh pengen baca lanjutannya..
        Hiksss…

  13. Miss NN, mau pbm-3 ? Kukirim via fb ja ya

    • kulo ndherek diSAWET-i ki….!!!

      • eh kleru di-KIRIM-ie ki…!!

        • Ojo kleru DAWET lho….

  14. Melu hadir sebelum mangkat main batminton ki is….

  15. syukron, syukron, … pbm-03 sampun kaunduh.

  16. Wah jan regeng tenan dina iki,
    para kadang wis pada kersa rawuh sambang gandhok :

    01. Ki Sukasrana
    02. Ki Kentang
    03. Ki Lelono Jagad
    04. Ki Honggopati
    05. Ki Bejo
    06. Ki Giendeng
    07. Ki Budi Prasojo al Ki Kentang
    08. Ki Menggung YuPram
    09. Ki Himawan
    10. Ni Miss Nona
    11. Ki Menggung KartoJ
    12. Ki Bancak
    13. Kiaine Pandanalas
    14. Nakmas Ki TolE
    15. Ki Sedayu 05

    sak upama saben kadang kersa nyerat patang komen ana ing gandhok iki, Ki Seno mesthi bakal paring bonus wedharan PBM 04.
    Special kangge Ni Miss Nona dijatah nambahi patang komen maneh lan kudu ngaturi Ni Cika supaya enggal rawuh, syukur3 bisa nggered mBakyu Padmi.

    Menika namung aspirasi kemawon lho Ki Seno,
    ngendikanipun Ki PA, mBoten parenk duko.

    Matur nuwun PBM 02 sampun kula unduh.
    Sugeng dalu,
    lho Ki Arga neng endi ya ? kok durung rawuh…?
    Ki Mukidi semana uga, kawit wingi mBoten ketingal.

    • walah kleru……
      mangsud kula PBM 03 sampun kula unduh.

      • teng pundi Ki?

        • halaman kalih Ki Umang,
          kecepit PBM lan 03.

    • Kulo sampun sowan wiwit wau kok Ki… malah sampun ngundhuh lan maos rontalipun. Meniko wau nembe mesenaken wedang rondhe kagem sanak kadang ingkang sampun rawuh. Monggo-monggo, mumpung taksih benter…….

      Ee… kesupen, matur nuwun Ki Arema….

  17. kagem poro kadang sedoyo ingkang lagi leyeh2 sinambih mirsani sepak bola …..salam sejahtera selalu.

    • kagem poro kadang sedoyo ingkang lagi leyeh2 sinambih mirsani sepak bola ….ojo LALI mampir
      “Gandok-Baru”

      matur nuwun ki,

      • “Gandok-Baru”nipun wonten Mentrik enggal napa mBoten Ki Menggung…..?

        • ki Menggung KartoJ bilang,
          ADA pesti ADA….he5

          baru di-ketemu-kan kemaren,
          mesthi telaten ngrawate…!!
          20 taun baru bisa di PANEN.

          hikss,itupun belom pasti…,

          sugeng DALU eyang GEMBLEH

  18. Matur nuwun Ki Arema
    Bubar nonton Brazil – Chili langsung ngunduh.

  19. Sugeng enjang Ki Arema dalah kadang PDLS’er sedoyo.
    Monggo sami wungu tindak mesjid.

  20. Matur suwun Ki, sampun ngundhuh

  21. HADIR ki……!!
    selamat PAGI kadang Pdls,

  22. durung bukaan tah ??? ……..

    mi55 NN …. ai miss yu

    • bukakaan opo tah

      miss….missss…..misssss….

      Selamet pagi Ki Pan

    • Sugeng enjang….

      Punapa ingkang dipun bikak Ki PA??? mbok ngendika ingkang jelas thoo… supados boten wonten bayangan ingkang klintu.

      • ibarat film, kulo niki namung introne kemawon…menawi isinipun, monggo mang jlentrehaken piyambak2…

        • Waduh…. menawi makaten, monggo kemawon ah… dipun isi piyambak2.. he he he

        • Oh mangsude Ki Pan jadi bintang film (tapi bukan film buka-bukaan khan);
          Buka itu lho…….
          buka apaan…lho kok malah takon.
          Nggih pun mang jlentrehaken piyambak2

    • genk enjink ki janoko (lelananing jagad)….

      • Assalamu’alaikum, hei hei hei selamat siang semuanya…
        Matur nuwun mboncengane ki PA….

        • ikut dibelakang jeng Nona Ach…..

          • Mbak Cika pha kabar?
            silahkan mbak, monggo…
            mbak di Samarinda/balikpapan or banjarmasin yach?

          • Ikut juga mbonceng dibelakang Ni Cika..ah..

          • Ki Kartoj telat xixixi

          • mboten telat koq Ni….sampun tuntas..tas..tas !

          • Ki kartoj telat ??? Blaik … Emansipasi pria tenan

        • Waalaikum salam….
          Saweran sampun katampi mi55 ???

          • Wis Ki PA, matur nuwun

          • Hiksss….manas2i ki menggung kekaleh

          • hikss..mbakmi sing leker pancen sing panas2 anget Ki….

          • Ki Kartoj, kog dari kemarin omongane mie wae yo?
            Opo dodol mie tho njenengan?

          • Njihh Ki….monggo mbakmi dateng Mie 55…ditanggung mak nyuss tenan….

          • Weh…jebul kliru leh-e njawab..tak kiro Ki PA sing tanglet…matri aku…ngapunten njihh Ni Miss Nonaaa….

  23. matur nuwun Ki Seno , sampun ngunduh

  24. PBM03 ugu sampun kaundhuh..
    matur nuwun..

  25. Nuwun sewu poro kadang, ……… PBM-03 men-delik wonten pundi?

    • Klik mouse “kanan” pada cover-03 save link as, ganti dengan pbm03.djvu atau nama lain tapi .djvu, mekaten Ki yang saya lakukan. Monggo.

    • Monggo dipun padosi wonten kalimat “Monggo PBM-03 ipun”… kitab nyelip antara aksara PBM kaliyan ongko 3 (tanda strip)

  26. terima kasih atas stripnya, ki arema, ki ismoyo, ki pak satpam dan para bebahu padepokan lainnya…

    salam, sanak kadang cantrik dan mentrik semua…


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: