PBM-22

sebelum>>| awal>>| lanjut>>

Laman: 1 2 3

Telah Terbit on 1 Agustus 2010 at 19:05  Comments (69)  

The URI to TrackBack this entry is: https://pelangisingosari.wordpress.com/pbm-22/trackback/

RSS feed for comments on this post.

69 KomentarTinggalkan komentar

  1. nomer utas,…..

  2. ALHAMDULILLAH, KULO NUWUN

  3. SUGENG NDALU PORO SEDEREK SEDOYO, MUGI RAHAYU INGKANG SAMI PINANGGIH

  4. Hadir…
    Nomer tigo.

  5. Sugeng dalu para kadhang sedaya.
    nomer telu………!!!

    • Etung-etungan waton gathuk mathuk :

      Dek wingi rontal PBM-21 diparingke minangka BONUS malem minggon, rak mekaten to Ki Ajar pak Satpam ?

      Tegese bengi iki Ki Ajar pak Satpam kagungan kewajiban ngwedhar JATAH RONTAL, ya ora ana liya maneh mestine rontal PBM-22,
      rak inggih mekaten to Ki Ajar pak Satpam….???

      (moga2 Ki Ageng Pandanalas ora duka marang usulku iki)

      He….he….he….

      • Ki Ageng PA estu mboten duka ki Gembleh malah mendukung 200%.
        kula njih setuju 250%.
        Badhe jam pinten dipun wedar ki Satpam???

        • Ketingalipun nengga ngantos kahanan wonten stadion Manahan saged lerem.
          Lha kok bal-balan wonten ing negari ingkang gemah ripah loh jinawi menika mBoten nate jejeg, ananging tansah miring to ?

          Sugeng dalau Ki Djojo.

    • Sugeng ndalu…

      Lho, jan-jane sing nomer telu sapa tho yaaa?? kok rebutan ngene.

      Wes, ngisi absen nomer 3 1/2 we lah… ben beda.

      • Sugeng enDalu Ki Nakmas,
        kinten2 panjenengan kangen mBoten kalih ukara “ana tutuge” sing mBencekna sanget nika ?

        • Waduh….

          matur bloko kemawon Ki… manawi kulo, langkung kangen kaliyan ukara “..wedhar lebih awal..” kok… alias bonus. he he he

  6. kulanuwun. ndherek antri nomer sedasa.

  7. ingkang dipun kangeni meniko sanes ukoro “ana tutuge” ananging “monggo… rontal PBM-22” lak mekaten tho ki gambleh

    • Kadosipun Ki Ajar pak Satpam nemBe “terpana” wonten ngajeng kotak kaca gamBar mirsani putra2nipun (rayi2nipun ding) ingkang nemBe wonten stadion Manahan, Surakarta.
      Mugi2 sedayanipun saged dipun rampungaken kanti rahayu, mbOTEN sah wonten gendra.

      Sugeng enDalu Ki TM.

  8. sugeng dalu, ki sanak lan nyi sanak sedaya…

    sumuxnya minta ampuuuuunnn….

    • copotz xlamby mawon ki, …

      • he…he…he…

        sampun, ki… lha sakniki malah mlebet lesus, je…

        ngintil ki pak satpam, jebule lagek nganglang, gak enek nang pos…

        ya, wis, tak krukupan ndisit…

  9. Blaik…aja2 Ki Ajar pak Satpam isih kecathol ana ing stadion Manahan.
    Ya wes, tak matur Ki Seno bae :
    Sugeng dalu Ki Seno,
    pacak nian budak2 Plembang tu,
    idak katek laennyo, laskar wong kito memang jago nian.

  10. Sugêng énjang pårå kadang sutrésnå padépokan pêlangisingosari .

  11. kembali ke padepokan…
    pagi pak satpam….
    ibukota cerah….

  12. Selamat pagi,….
    salam buat bebahu padepokan & poro kadang semua.
    (terima kasih telah rapel unduh kitab)

  13. He he …
    selesai buka gandok satpamnya singidan
    nonton balapan, terus nonton bal-balan, terus nonton balang-balangan karo obong-obongan.

    sedih….., wis kalah dadak pada nggawe rusuh.
    iki jaman apa ta ya……, yen menang arak-arakan ngebaki dalan, yen kalah ngamuk-ngamukan ngrusaki sembarang.
    wis…wis… (karo gelus dada).

    • lho wong pada kepingin menang, lan ora gelem kalah..

      piye yen mbesuk maneh ora usah main bal,
      cukup suit/hompipah antar pemain wae..
      sing akeh menangi suit sing menang..
      ora perlu wasit..
      ora perlu penonton..
      bisa karo turu-turuan..
      ora ana obong-obongan lan balang-balangan..
      ya ta?

      ngapunten..lho..

    • Sugeng enjang Ki Senopati,
      Sugeng enjang Ki Ajar,
      Sugeng enjang Ki/Nyi/Ni Sanak……

      He…eh, ciri khas bal-balane negeri antah berantah, kalau gak githu gak rame kali ya…hiks.

  14. Assalamu’alaikum, selamat pagi…

    • Wa’alaikum salam…Antrian No.1

      • No 1 dari boncengan ya Ki YuPram?…

        • no.1 nunut mbonceng…arep
          ngomong MANGku ra WANI ndak
          diDUKO-ni….he5x

  15. Antrian no 24

    • Antrian no.2

      Selamat Pagi….

  16. ngantri..
    sambil nunggu wedaran rontal dr p.satpam..
    sugeng enjing ki sanak sedaya, 🙂

  17. sih ngantux

    • Turuo…..

      • Ha..ha..haaa..!

      • sssttt..ojo woro-woro …ono ki karto …

        • Sssttt…iyoh… bentar lagi ono Ki YuPram…
          Xixixi…

          • saya CUMA lewat ni, gak
            nganggu sing lagi Turu..

          • sssttt…Ki YuPram..ayo nginjen…xixixi

          • Ssst, jo rame-rame ndak
            ki Karto…sing arep di-injen NGERti,

          • Lho..saleh..eh..salah Ki nek nginjen kulo….wong kulo “hanya” ke pakiwan koq….mangke malah tak dhudhu-i..xixixi

          • Ha ha ha ha pasti ngaco neh…
            NGINJEN…? apaan tuch..?
            aku ndak ikut2 ach…
            Silahkan nginjen Ki PA aja yach…

          • ..O..Jeng Miss nona..artinya nginjen = ngintip
            kalo ngintip = kerak nasi

          • Kalau INTIP kalee, yang artinya kerak nasi
            enak tuch digoreng dikasih uyah yoh…

          • kalo bintit ?…itu karena kebanyakan intip !

  18. kulonuwun
    sugeng siang

    nunggu rontal

    Dangu mboten ketingal Ki
    Sami wilujeng?

  19. ingak-inguk

    monggo Ki

    • Bukaaann tengak tenguk Ki…apa khabar ?

      • alhamdulillah sehat ki, sakjane pengene ati ben dino sambang, tapi waktune jan angel tenan leh ngatur, sepuntene sing kathah. salam.

  20. Selamat siang P. Satpam.
    Awan awan lapor, daerah ujung kulon aman terkendali.

  21. matur suwun, sampun ngunduh. Ora ngira ora ngimpi (wong ora turu kok njaluk ngimpi)sowan gandhok langsung ngunduh.
    Matur suwun sedaya kemawon.
    Keparenga madal pasilan

    • cepete rek

  22. ha..ha..ha

  23. Sugeng sonten….

    Weee… ladalah, wes diwedhar tho?? matur nuwun sanget P. Satpam

    • we, … lhadalah juga, … matur nuwun.

  24. Tks, matur nuwun.

  25. Terima kasih Ki P’Satpam…

  26. Matur nuwun P. Satpam.
    Pulang dari Mesjid mbukak gandok kok sudah ada kiriman.Langsung sedot.
    Bener sih sepertinya baru tadi jam 14 saya ngunduh 21.

  27. Matur sembah nuwun, PBM-22 sampun kulo undhuh.

  28. he….he….he…..
    kadingaren Ki Ajar pak Satpam memamerkan senyumannya yang sangat tidak mBencekna alias menawan.

    Lha ana tutuge napa mBoten Ki Ajar ?

    Matur nuwun lan sugeng dalu.

  29. nginguk gandhok 23 ……….. isih dicet….lawange rapet pet pet

  30. RAPET PET

  31. Lapor Ki, sampun ngundhuh. Matur suwun sedoyo kemawon.

  32. Assalmu’alaikum…..
    Selamat pagi semuanya….

    • wa’alaikumsalaam.. ^_^

  33. Ki PA lan poro kadang sadoyo…
    Lawang gandok’e wis dibukak…
    monggo…..

    • Sugeng siang Ki Ar, Ki Sat, jeng Miss Nona
      Matur nuwun kitabipun Ki.
      Nembe wangsul saking Bandung langsung buka pakaian eh gandok langsung ngunduh langsung ke TKP sesuai aba aba Miss Nona.
      Siaaaaaaaaaap grak, masuuuuuuuk klik, byar

  34. sampun ngundhuh, matur nuwun Ki pak satpam
    matur nuwun Ki Arema..
    langsung nyuwun pamit badhe mlampah gandhok salajengipun…

  35. Sugeng Parak Esuk, para kadang sedaya 🙂

  36. ah…. terlalu cepat….

    terima kasih, ki arema, ki ismoyo, ki pak satpam, dan para bebahu padepokan sekalian…

    salam, sanak kadang cantrik dan mentrik semua…


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: