SUNdSS-15

sebelum>>| awal>>| lanjut>>

Laman: 1 2 3

Telah Terbit on 6 Mei 2010 at 00:01  Comments (128)  

The URI to TrackBack this entry is: https://pelangisingosari.wordpress.com/sundss-15/trackback/

RSS feed for comments on this post.

128 KomentarTinggalkan komentar

  1. Matur sembah nuwun, SUNdSS-15 sampun kulo undhuh.
    Sugeng dalu….

    • nyuwun pangapunten, mbok menawi kulo saged mangertosi wonten pundi cemantol(tel)ipun sundss-15, matur nuwun

      • matur nuwun sampen kepanggih

  2. matur nuwun rontal 15 sampun kula unduh.

  3. Sugeng katuraken dhumateng
    Ki/Mpu Ar,Ki/Mpu 6pam,Ki/Mpu Sen,

    Monggo ki sanak supados ketiban sampur, kangge canthelan lntr ing nembe.
    Monggo sesarengan nindhaaken “AJI-AJI WELAS ASIH SEJATI”

    – Pati geni 3 dinten,3 wengi (di jamin pasti kapiran)
    – Membo2 lan memelas ing lahir (lha wong kapiran), nanging ing bathin gethem2,gereng2 dhumateng Mpu2
    – Temtu lntripun mendhal, amargi ingkang medal aji2 Tameng Waja lan aji2 Lembu Sekilane Sultan Hadiwijoyo.Lha wong Mpu2nipun kaget lan duka.

    He..he..he/monggo kerso/tak mlayu nggengring sik


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google

You are commenting using your Google account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: