HLHLP-075

sebelum>>| awal>>| lanjut>>

Laman: 1 2 3 4 5

Telah Terbit on 26 Desember 2010 at 18:30  Comments (132)  

The URI to TrackBack this entry is: https://pelangisingosari.wordpress.com/hlhlp-075/trackback/

RSS feed for comments on this post.

132 KomentarTinggalkan komentar

  1. Ki Pandan mBoten OL, onten sing badhe kula sampekno.

    Ono Londo manggon ngarep omahku
    kira kira umure rong puluh pitu
    aku ra ngerti opo karepe
    saben dina aku dikirimi tape !!!

    he….he…..he…..

    • Mangga pakDhe,

      GenDhok-e wes ra mampu NAMPUNG, banYUne dho
      “MLEber” nang Ngarep gandok….!!!

      GENDHOK ANYAR dhe,

    • Wah ngancani Ki Gembleh sing lungguh dewekan nang tritisan. Nopo gandhoke mpun kebek deneng njathur teng tritisan Ki Gembleh? Mbok matur mawon kaleh Ki Panji Satrio Pameget ndang enggal yoso Gandok 076-e.

      • nembe mBoten wantun ngogrok-ogrok Ki, lha mangke mandah Ki Ajar pak Satpam duko.
        Lha wong taksih gelo amargi kawon 3-0 je.

      • Mosok Ki P Satpam gelo Ki? lajeng nyleneh nopo pripun?

    • Judule RONDHO NGAREP OMAH…
      Ono kenyo anyar, tapi aku isih meragukan keasliane
      Neng gandhok anyar wae mengko dak telisik, mugo2 betah…ra koyo Padmi..narcis tp cengeng

      • hadawwww….

      • ki pa,nopo sampun kenalan to…koq ngertos nek sampun janda…panjenengan kadosipun luwih paham bab janda menjanda…
        tapi sak derengipun kulo nyuwun bimbingan wonten ing tlatah mriki..sekiranya ki pa berkenan…kulo taksih enggal je..

        • mangke nek ki PA repot,
          saya bisa BANTU Nyi/Ni

          • Hikss..melu nderek tepank Nyi Ni….


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: