HLHLP-086

sebelum>>| awal>>| lanjut>>

Laman: 1 2 3 4 5

Telah Terbit on 11 Januari 2011 at 20:00  Comments (163)  

The URI to TrackBack this entry is: https://pelangisingosari.wordpress.com/hlhlp-086/trackback/

RSS feed for comments on this post.

163 KomentarTinggalkan komentar

  1. Nuwun

    Két wingi kok sing dirêmbug pêrkårå the color, kamångkå miturut gêthok tular, paniti prikså sêkå rontal kêråtå båså jåwå. Yèn:

    1. Kolor = color(?) = warna = me-ji-ku-hi-bi-ni-u = merah, jingga, kuning, hijau, biru, nila, ungu.
    Pelang-pelangi di langit yang biru……………………….

    2. Kolor = sruwal = suwal = saru yèn nganti uwal

    3. Kolor = kathok = diangkat sithok-sithok

    4. Sarungan = saru yang isiné konangan

    Hiks…hiks…..

    Sugêng dalu

    punåkawan

    • Nomer kalih.
      Kalih Ki Bayuaji.
      Aji Brajamusti.
      Musti diwedhar saiki….
      (mblayu..

      • P SATPAM : wedharo dhewe…

    • sing nggarahi kuwi ancene kurang kerjaan

      KOLOR wae dibahas nganti rung halaman

  2. Akses internet yang lemot tidak mampu membuka segel yang sudah dipasang oleh P. Satpam.
    Dengan menyesal, kita harus menunggu tit … 00.01 waktu yang telah ditentukan P. Satpam.

    sabar nggih…..

  3. Jika Hewan Bisa Facebook-an

    Kalau binatang punya Facebook, kira-kira statusnya apa aja ya? Berikut beberapa yang sudah ditemukan. Tapi nggak tau apa mereka bener binatang.

    Anjing Pudel : Nunggu mo ke salon neh.

    Kecoak : Haduuuuu, …… baru aja selamat dari injekan maut neh …

    Sapi : Hiiihhhh sebellll, …… aku diraba-rabi lagi oleh majikanku, ….. puting tetekku dipencet-pencet.

    Kucing : Anak gue yang ke- 5 barusan nanya siapa bapaknya. Gue bingung mau jawab apa. Gue sendiri lupa bapaknya siapa?

    Nyamuk: Ane positif HIV AIDS boooo

    Ayam : Teman-teman. ..kalo besok gw ga update… berarti gw udah di goreng… i luv u all…

    Cumi-cumi: Abis isi ulang tinta nich.

    Babi: Gw difitnah nyebarin flu. Sialan!!

    Kambing : Alhamdulillah, …… selamaaaat, …… gue lebaran haji kemarin nggak disembelih

    • Wah… Ki Truno rawuh
      Monggo Ki
      Kados pundi wartanipun Lembah Madu? rak sukses to?

      • Eh… Lembah Madu punopo Lebah Madu?

    • Kura-kura: internet lemot gak bisa tiiit

    • Alhamdulillah Ki Ajar, ……. Lebah Madu taksih mlampah, lumayan kangge kesibukan supados boten enggal pikun.

      • Syukurlah menawi mekaten
        Lha menawi dipun tilar ngasto pecut, ingkang ngawasi sinten Ki?

      • Wonten Mentrik ingkang tenggo Ki Ajar.

        • Ooo….., mekaten.
          sssttt …, pun ngantos Ki Pandanalas pirso.
          hikss …

      • Nuwun sewu Ki Ajar kulo boten saged nderek wungon-lek2an, …… amargi ngenjang kedah mruput berpacu dengan kemacetan Jakarta. Dados nggih boten saged mbiyantu panjenengan dalah Ki Panji Satrio Pamedar mbangun gandok enggal tit, …… nuwun sewuuuu, ….. boten pareng dukoooo!!!

        • Monggo Ki
          Sugeng sare


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: