HLHLP-102

sebelum>>| awal>>| lanjut>>

Laman: 1 2 3 4 5

Telah Terbit on 10 Februari 2011 at 19:45  Comments (138)  

The URI to TrackBack this entry is: https://pelangisingosari.wordpress.com/hlhlp-102/trackback/

RSS feed for comments on this post.

138 KomentarTinggalkan komentar

  1. Sugeng siang,
    maturnuwun sampun ndherek ngundhuh 102

  2. ki sanak, …
    bagi yang sudak berhasil ngundhuh dan membaca hlhlp-102 lha mbok crita di sini, …

    yang belum berhasil ngundhuh sudah marem kok, walaupun hanya diceritain. termasuk saya.

    terima kasih.

    • Sak critan wae yo

    • mesakne sing durung ngundhuh…
      masuk gerbang gandhok Ki Bayu yang suka Ndongeng arkheologi
      ketemu kereta 7 gerbong, naik gerbong nomor 2
      pindah kereta 13 gerbong, di gerbong nomor 12 duduk di seat “lemah benter”
      ayo….jalan-jalan…

      • ralat bukan lemah benter, tapi ‘LENDHUT BENTER”
        rontal disembunyikan di bawah jok LENDHUT BENTER…

  3. waduh ketingalipun smpun sesak, panas dan suk suk-an, mbok regol enggal dipun bikak, kajenge mboten kemringet, namung usul kemawon Pakde

  4. yen mung sak critan melas ki pandan…

    • mbok ya sak crut-an ben ra melas…

      • Sakno rek sing kena crit … crut …

      • Sanadyan sak critan…tapi puwas puwasss

  5. Matur nuwun, nembe kemawon ngundhuh.

  6. Tak sruput lendet benter..e TX OM satpam….
    Gandok anyar durung.. dibeber…yo tak bengak bengok disik….?

    HANELONGSO

    Banget ora ngira nalangsa atiku
    Srawunge kang adoh papane
    Pancen dipisahke
    Dening panggawene

    Kang tansah sarju
    Mung tansah adu adu
    Memanismu
    Kang nyata dadi atiku

    Jo kuatir nora kendat
    Nggonku tansah mikir
    Aja hanalangsa uriping manungsa
    Pasrah pasti mring kersaning hyang widhi


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: