Rontal hlhlp-115

bacaan menjelang tidur

ingak-inguk….., tidak ada paku untuk mencantolkan rontal

bingung

Telah Terbit on 8 Maret 2011 at 19:32  Comments (31)  

31 Komentar

  1. Hadu! muter2 …

    • Lho kok bisa komentar lawas masuk sini ? sampe khuaget saia

      • Kok aneh nggih Ki Mahesa…?

        • tambah satu lagi gandok wingit.

          • berarti ingkang kalih pertelon enggal gogrok.

  2. hmmmmmmmm bingung…

    • nggih mesti bingunge to Ki Samy,
      lha wong komen tanggal rong puluh pitu kok nonggole sak menika.

  3. sedot dulu ah

  4. Matur nuwun Ki Ajar pak Satpam,
    mbok ingkang rong pertelon diwedhar sepindah to Ki.

  5. ijin mengunduh lontar 1/3-nya pak satpam. Sekalian absen di gandok ini dulu…

  6. Waduhh sepertelon-ipun ndadosake “Sakaw” berat… hiks..

  7. matur nuwun Pak Satpam, tambah matur nuwun malih yen ingkang 2/3 diwedar pindah

  8. Matur nuwun.

  9. Kulo taksih nenggo kawedaripun lontar 2/3 pak satpam

  10. ijin mengunduh lontar 1/3

  11. Nyamikanipun sampun telas, leyeh leyeh nunggu wonten gandhok menika, mbok menowo wonten nyamikan malih

  12. Sinten ingkang purun barang Copetan
    Monggo ….
    Matur Suwun, nGGer! 2/3 ipun …..
    nJenengan sibuk ngurusi sing belink, nJiH

    wah….
    jan mbeling tenan iki

  13. atur nuhun camilanana agan, ….

  14. ijin mengunduh lontar 2/3

  15. Suwun…

    • sama2 ki…

      • bisa nambah nggak ki, camilane wis enthek maneh.
        nunggu copetan-ne ki Ronggo ae ah.

  16. matur nuwun

  17. di ogrok ogrok
    rontale di ogrok ogrok
    di ogrok ogrok
    rontale mung tibo sepertelu

    di ogrok ogrok
    rontale di ogrok ogrok
    sepertelu rontal pamungkas ra iso diogrok ogrok

  18. bakda isyak, wirid, ngaji, sholat sunat, baru wedar, cocok

    • Adzan isya sampun kliwat stunggal jam,lha kiro2 bakda isya wektu pundi nggih

      • wektu pakDHe Satpam ngeLILIR ki,
        jam woluAN….biasanE, nek ra LL

        he3x, mblayu sek mumpung durung
        dipentung pakDhe,
        Bla-Bla-Blanya…..dhe, manaaaa

  19. Akhirnya .. maturnuwun Pakdhe

  20. matur nuwun pakde

  21. Matur nuwun Ki Ajar pak Satpam,
    kula mboten BINGUNG,
    ananging nggih mboten saged mBooking retype.

    he….he….he….
    sugeng dalu.

  22. Sing penting absen rumiyin. Sugeng enjing sedoyo


Komentar ditutup.

%d blogger menyukai ini: