SST-05

kembali | lanjut >>

Laman: 1 2 3

Telah Terbit on 1 April 2012 at 05:40  Comments (20)  

The URI to TrackBack this entry is: https://pelangisingosari.wordpress.com/sst-05/trackback/

RSS feed for comments on this post.

20 KomentarTinggalkan komentar

  1. kulo nuwun, no uno

    • nuwun, kula numero kalih.

      • monggo, sugeng sonten

        • monggo disekecaaken…..bancakan-e..😀

          • mangga mangga Ki Menggung,
            dipun kepung kemawon.

  2. Sugeng dalu Pak Satpam,
    sugeng dalu poro kadang sedoyo.

    • sugeng dalu ugi Ki Arga,
      harak inggih sami wilujeng to…..?????

      • napa putranipun Ki Arga asmanipun “Harak” to Ki
        nggih…, mugi mugi Harak sami wilujeng
        he he he ….

        • yang putrinya Ki Arga itu mBak Wilujeng,
          uayune puolll lho mas Satpam.

          • nggih to Ki
            he he he ….

          • He..he..he…
            Kok pirso lho Ki Gembleh.

      • Ee…. pangestunipun Ki Gembleh wilujeng, mugi-mugi panjenengan ugi makaten.

  3. Sugeng dalu para kadang,

    sampun radi sak wetawis
    Ki Begawan Bayuaji
    dalah
    Ki Haryomangku
    mBoten angrawuhi i Padhepokan..

    Ki Menggung YP mandar dereng meng-inguk inguk-i gandhok 05 babar-blas.

    • he-heee…..ki Gembleh kok pirso yen ki YP remenane inguk-ingak tok, hora ninggali jejak ning gandok-05 babar-blas.

      • selamat pagi ki Gembleh, dalah kadang padepokan PDLS sadaya
        mugi-mugi panjenengan sadaya sami “harak” wilujeng,

        • Harak inggih sugeng dalu to…?????

    • leres Ki, pancen sampun sawetawis Ki Bayu mboten ketingal, mbok menawi sawek ngronce dongeng ingkang bade kawedar

      • kasinggihan Ki Bancak.

    • Ngapunten ki nembe pados wangsit , ning dereng kecandhak lha niki kulopun Haryo hadir malih harak sami wilujeng sedoyo to poro kadang cantrik sapadhepokan ??

  4. Hadiiiirrrr……!!
    Sugeng dalu.


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: