SST-06

kembali | lanjut >>

Laman: 1 2 3

Telah Terbit on 8 April 2012 at 09:43  Comments (44)  

The URI to TrackBack this entry is: https://pelangisingosari.wordpress.com/sst-06/trackback/

RSS feed for comments on this post.

44 KomentarTinggalkan komentar

  1. Sugeng dalu sedoyo………

    • Gandok 3, 4, 5 tanpa dongeng Ki Bayuaji. Hampir satu bulan Ki Bayu tidak ndongeng. Sediiiihh…………

      • Betul Ki
        mudah-mudahan beliau sehat-sehat saja

        • Aamiiin.
          sugeng dalu Ki Arga,
          sugeng dalu pak Satpam.

          • Sugeng dalu ugi Ki Gembleh, monggo dipun sekecaken lenggahipun.

  2. Sugeng lan Slamet ndaln.

  3. Sugeng dalu.

  4. sepi mamring.

    • sepi…..maning !.. 😐

  5. Semoga ALLAH SWT menjaga dan menghindarkan saudara2ku yang daerahnya sedang terkena gempa dari mala petaka, Aamiiin..

    • Amiinnn…!

  6. Wah, lha kok mas Rosberg malah noarep dewe to…???

  7. Tambah sepi, sugeng dalu.

  8. Ternyata Ki gembleh merajai komen di pelangisingosari, disusul Ki Bancak.
    hmmm……
    dilanjut Ki ….

    top 1000 komen terakhir

    Banyak juga ya yang dari tanah seberang, dengan hanya 188 pengunjung, 21 dari US.
    Sayang…., tidak pernah nuliskan komennya.

    asal negara (15-04-2012)

    • Lumayaaaaan……, juara ke 2 dari bawah !!!

      • horeeeee…..kelas 0 😀

        • haYO, tumpeng-e ki Gembleh…..he-heeeee,

          “dJEMPOL buat ki GEMBLEH”

  9. Ngapunten nggih, SST-07 belum bisa diwedar karena satpam masih harus mesu diri di sanggar untuk menghadapi pendadaran tengah semesteran. Yang selesai baru ADBM-10 yang tersedia di http://adbmcadangan.wordpress.com/2010/10/05/api-di-bukit-menoreh/

    • Ohhhhhh, dak kira ngambek soale mas Kimi
      montore mlebes dadi mung finish no. 14.
      Anak2e MakLaron pancen lagi ndadi.

      • Laron semut nopo laron rayap ki lha yen laron rayap kuwi jaman ndisik saged dibothok lho ki Gembleh .

        • Nek jaman sakniki sing koyo dibothok niku…loren 😀

      • he he he …. 😛

        • he he he ….nyontek yaa 😀

          • nyontek yaa…..he…he…he…..
            tak aturke bu Guru Padmi lho.

  10. sugeng DALU sadaya……cantrik HADIR,

    • kula nggih hadir Ki Menggung,
      menika lho wonten nginggil Ki Menggung KY
      nembe dolanan bothok.

      • sugeng dalu
        kados pundi wartosipun tlatah lendut benter?

        • nembe usum DEMO
          lha wong kok diblenjani terus2an.

          • sing kudune diblonjoni terus2an…melu demo 😀

          • lho…, mamangnya nenek Karto ikutan demo?

          • yo ora tho Paklik…..!
            kan nenek bilang….berbahaya ? 😀

          • berbahaya untuk kakek, bukan untuk nenek
            karena gak ada yang nyediain makan, he he he …

          • ..kan ada….cucu ! he..he..he…

        • Nggih…, mugi-mugi kemawon ingkang kawogan saged paring kawigatosan
          sak aken nggih….

          • Aamiiin.

  11. SUGENG DALU PORO KADANG SEDOYO

    • Sugeng dalu ugi Ki Bancak.

      • Sugeng dalu ugi Ki Bancak.
        sugeng dalu ugi Ki Arga.

        Sumangga kula aturi sesarengan rame2 nDemo pak Satpam supados gandhok 07 enggal dipun bikak korinipun.

        • Pak Satpam mboten keseso mbikak kori gandhok 07 mbokmenawi amargi taksih nenggo rawuhipun Ki Bayuaji. Menopo injih makaten Pak Satpam?

  12. Sore , Sugeng karo Slamet tuku gethuk Lindri , yen aq seneng banget karo lonthong balap Wonokromo ,

    LONTHONG…….LONTHONG !!!!!!!!!!!!!!!!!!….

    • MALAM, Sugeng karo Slamet tuku gethuk Lindri , yen aq seneng banget karo bakul AYU lonthong balap Wonokromo ,

      AYU-AYU-AYUuuuuuu…….LONTHOooooooNG………. !!!!!!!!!!!!!!!

      • Weh……ayu ayu kok senengane lonthong.

        • Lha niku manusiawi ki , wong ayu seneng lonthong niku lumrah , sing mboten limrah niku yen wonten priyayi kakung sing mboten remen kaliyan sate KERANG , lha niku sing nganeh-anehi . Padhahal LONTONG BALAP niku gandhengane SATE KERANG karo ES DEGAN .
          SATEEEE ,,,,KERAAAAANGGG , SATEEEE KEEEERRAAAAANG !!!!!!!!!!!!!!

  13. Critane ganti saiki wis menjelang mongso ketigo akeh bocah lan pawongan sing dho seneng ngundho layangan adu wasis lan keprigelan supoyo menangan , bejane sing sik kuwat ngundho layangan he..he..he…


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: