SUNdSS-17

sebelum >> | awal >> | lanjut >>

Laman: 1 2 3

Telah Terbit on 12 Mei 2010 at 00:01  Comments (124)  

The URI to TrackBack this entry is: https://pelangisingosari.wordpress.com/sundss-17/trackback/

RSS feed for comments on this post.

124 KomentarTinggalkan komentar

  1. klambi abang liwat ngarep omahku,
    tak sawang-sawang pancen hayuu..!!

    hikss,
    sapa jeneng-mu….??

    • pasti Ni SS yg lewat

      • Klambi abang kanggo tondo moto…

        • moto abang moto loro….

    • klambi abang liwat ngarep omahku,
      tak sawang-sawang pancen hayuu..!!

      pancen hayu klambi abang
      ngarep omahku tak sawang-sawang

  2. ta’ kira gendhak anyar…..
    nggak taunya….
    commentnya wis luber…

  3. Sugeng siang Ki Arema,
    Sugeng siang Poro kadang,
    nglangut nunggu 3 dino meneh.

  4. Matur nuwun, pareng…

    • …O…monggo malih Ni…monggo..

      • hikss,

        • …Ki Pls…ra ono…

          • nganglang nopo pasang
            umpan ki…hiks,umpan
            “pancingan”

          • nganglang nopo padhos pasangan ?….
            hiksss mblayuu…

  5. Taksih setyotuhu,ngentosi wedaran rntl

    Salam Ki Sen

  6. Sugeng sonten Ki Arema, Ki Ismoyo,
    namung badhe matur menawi SUNdSS-17 nembe kemawon kulo undhuh. Oh, sudah terdengar adzan-maghrib, nyuwun pamit rumiyin, pareng …………

  7. hihihi…
    sing rondho ra’ mau mampir gendhak….
    nunggu gendhak anyaran….
    biar nomor siji heheheheh….
    yooo ben ta’ kancane rondho.

    suwun ki..

    • ngikut Ki Bejo ah, siapa tahu kualinya mau diisi lagi oleh Ki Seno.

  8. Nuwun sèwu Ki Arga.
    Menawi badhé ngundhuh rontal-17, punåpå kedah ba’då maghrib.
    Lha wong siang mawon kulå mboten sumerap, punåpå malih wanci pêtêng.
    Wonten pundi tå cantholanipun Ki ? Panjenengan kok taksih awas.
    Matur nuwun


    Ki Purwa dapat cari di komennya Ki Bejo.
    Jika tertutup, karena komen ada dua halaman, maka klik komentar lebih lama lebih dulu.

    On 13 Mei 2010 at 19:46 bejo Said
    ….. kuali……

  9. Matur nuwun Ki Bejo, Ki Seno ! rontal-17 sampun berhasil kami undhuh dengan selamat dan tepuk tangan meriah dari segenap isi rumah. mBok bilih ingkang angka 18 badhe dipun peram wonten dandang … Langkung jero …

  10. Matur nuwun ugi kagem Ki Arga ingkang sampun maringaken kunci rahasia. Matur nuwun !

    • Nyuwun pangapunten Ki Purwa, nembe kemawon kulo maos komen panjenengan. Sanes kulo ingkang nyaosi kunci rahasia nanging Ki Seno piyambak ingkang paring pitedah. Matur nuwun, sugeng dalu.

  11. by jabon

    ceritanya makin seru aja ni


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: