SUNdSS-35

sebelum >> | awal >> | lanjut >>

Laman: 1 2 3

Telah Terbit on 18 Juni 2010 at 20:15  Comments (45)  

The URI to TrackBack this entry is: https://pelangisingosari.wordpress.com/sundss-35/trackback/

RSS feed for comments on this post.

45 KomentarTinggalkan komentar

  1. Ya wis tak disiki.
    sugeng dalu

    • Rasane marem puooollll bisa ndisiki :
      Ki Menggung YP
      Ki Menggung KartoJ
      Ki Rangga Widura
      Ki Rangga Anatram
      Ki Pangeran Pengalasan
      Ki Bejo
      Ki Samy
      Ki Honggopati
      Ki Mukidi
      Ki Ajar BAYUAJI
      Ki Senopati Kompor
      Ki Anakmas TolE
      Ki SukaS
      Ni Miss Nona-e Ki PA
      Ki Wie
      Ki Wiek
      Ki Giendeng
      Ki TruPod
      huaduh kok kaya nyensus cantrik wae.

      • Sugêng dalu Ki gémblèh, marak ing paséban Ki, nomor sedåså. sampun dipun sensus kok Ki. Nuwun.

        • cantrik HADIR ki GemBLEH,

          biarpun di Padepokan sebelah
          cantrik KLEPEK-klepek nunggu
          ki ISMOYO wedar rontal-02..!!

          sugeng enjang PdLs sedoyo,

          • Nomer Sidji maneh ….
            Mampir sedelo ….
            Nengok saka Pantai Perawan Barat

          • Nomer loro maneh..
            Mampir sedelo…
            Nengok Panta* Perawan Bule

          • telat maneh….
            ora apa-apa kang penting hadir..

            sugeng siang Ki Arema..
            jadi lemes, cos Jerman kalah..ohh…

      • mangga dipun sekecakkaken ki, …
        nuwun sewu, telat nagaturaken pambagya, amargi sawatawis wekdal internet kemawon normal.

        ndherek unthul. nuwun.

  2. nderek sak wingkingipun Ki Gembleh….

  3. Nuwun sewu, ……….. kulo kok mubeng2 nembe saged sowan mriki. Lha meniko pisowanan menopo tho nggih? Ketingalipun poro cantrik lenggah jejer raphi. Lan poro mentrik ketingal lenggah radi tebih sa’wetawis. Sami mesam-mesem, gumujang-gumujeng, ……… kados bade nyadong wedaran.
    Lha meniko sinten ingkang lenggah mojok sesideman wonten wingking. Plirak-plirik, menga-mengo, kados wonten ingkang dipun jirihi.
    Yo wis, aku melu jagongan.

    • Ingkang lenggah mojok sesideman wonten wingking ?
      Lha menika rak Ki Pangeran Pandan Pengalasan ingkang nembe ngrantos kenyo ingkang imut2 to ?

      Plirak plirik, menga mengo, kados wonten ingkang dipun jirihi ?
      Hainggih kedah mekaten, kangge “meng-antisipasi” supados mBoten disrobot Ki Menggung YuPram utawi Ki Menggung KartoJ.
      Kamangka sampun wonten wewaler : sesama cantrik mBelink dilarang saling menyrobot.

      Sumangga Ki, katuran pinarak ingkang sekeca.

      • hiksss,
        aku ra wani maen serobot ki….ada
        Bu POLWAN di depan,

        khawatir di-SILANG…he-hee-heee !!

  4. Suwun ki 350 nipun

  5. wahhhh….
    jadwal wedal udah berubah…..
    biasaya jam 00.01 titttttttttttttttttt..
    sekarang nggak menentu,
    seperti cuaca saja yang terkena global warning…

    yo…
    ta’ isi absen
    no.5
    yang absen double diitung 1 heheheh

    suwun ki

  6. Sugeng enjang Ki Arema.
    Nderek sowan ngabyantoro.

  7. Sugeng enjang kadang PDLS sendoyo,
    Nderek absen nyadong jatah rontal.

  8. selamat pagi poro kadang semua, ikut hadir untuk antri

  9. sugeng enjang, para Ki dan para Ni…
    rasanya tak pernah menjadi yang pertama…
    Miss NN..aku rela kau jadikan yang kedua..
    He..hee.. sampun cemburu lho Ki PA..
    Meniko mboten nyrobot.. namung pados lungsuran kemawon..
    Hiks

  10. Pokoke sblm janur kuning melambai…kita utamakan fairplay…sanesn affairplay lho…nopo maleh foreplay…hiks

  11. Sugeng enjang Ki Senopati,
    Sugeng enjang Ki/Nyi/Ni Sanak,

    hiks…..dua rontal lagi tamat sudah SUNdSS.

    • Waduh…
      Monggo…, pinarak Ki Is.
      Lha pinarak neng endi to iki, kok gak ono dingklike.
      Hikss…,
      Sami wilujeng Ki

      • Sugeng enjang…

        Dua sesepuh sudah bercengkrama…
        Mudah2an bonus segera cantrik terima..

        he he he… mode Ngogrok-ogrok *ON..

        • Radar saking “mulut pelabuhan” menyala ki Seno …. artine hadir .. meskipun kueseell selll selll

    • hiks…..dua rontal lagi tamat sudah SUNdSS.

      Kari loro wae kok di emot … di lepeh … di emot … di lepeh ….
      mBok Ya langsung disuguhno …. kabeh … ben ganti resep sing anyar …..

      Mekaten kemawon kok repot …. puolllll … langsung pamit … benjang uthuk-2 nganglang malih ….

      • ki Pak ****** ngasih masukan,
        tinggal ki SENO kerso punopo

        isih pikir-mikir DULUan….!!
        aman apa terganGANGGu wedaran

        cantrik bilang AMAN kok ki..!!
        sesuai WORO-WORO yang kemaren
        siang….he-hee-heeee 🙂 😀

      • hikss…

        • sing teko sik 544 sing absen mung 24

          • Sing penting sing teko auakeh …
            Yen sing ngisi daftar hadir belum banyak … karena masih sibuk ….
            Nanti begitu dua rontak cumepak …. mereka kan langsung rebutan dan mengucap terima kasih ….
            Hee he hee …
            Saiki arep turu tenan …

          • wah sing 520 mbolos Ki ARema
            kula absen lho…

          • Kulo manuk lho..eh..masuk !

        • monggo ki nek badhe mbonusi,..mumpung niki malem minggu

  12. tengok gandhok…..
    ta’ baca ammc 2 dulu ach….

    • Selamat siang kiArema, Ki Ismoyo para bebahu serta para kadang semua, semoga dalam keadaan sehat wal afiat. Meskipun tinggal 2 yang penting ada semboyan ” yang baru siap wedar ” cukup memberi harapan. Jaga kesehatan dan Salaam.

  13. Nuwun

    Dua rontal lagi Pelangi Singosari episode SUNdSS berakhir; lalu bersambung dengan petualang Mahisa Bungalan yang lagi kasmaran sama prawan ndeså.

    Matahari bersinar cerah di langit Singasari. Någhå Roro Salèng dapat tidur dengan nyenyak, pekerjaan selanjutnya adalah membuat Singosari semakin bercahaya, tidak ada lagi kesulitan yang bakal mengabut di seluruh daerah Singasari, musuh telah ditaklukkan, dan alampun telah dijinakkan, hingga tiba wisuda sang pemimpin baru di Singosari. Siapa?

    Dia adalah sang pencetus ide cakrawala mandala nusantara, yang menjadi inspirasi bagi Sumpah Palapa Sang Mahamantri Mukya Rakyran Mahapatih Gajah Mada dan dewasa ini menjadi latar belakang wilayah teritorial Negara Kesatuan Republik Indonesia.

    Dia adalah Prabu Kertanagara bergelar Śrī Mahārājādhirāja Kŗtanagara Wikrama Dharmmottunggadewa.

    Belum, kita belum sampai ke sana, kali ini kita baru sampai pada Prabu Wisnuwardhana dengan pemimpin tentaranya Sang Senopati ing Ayudhå haran sirå Mahisa Bunghalan, yang disibukkan melawan Sang Kalayawana Linggapati dari Mahibit.

    Sang Prabu disibukkan juga membangun pelabuhan baru di Canggu, karena pelabuhan lama Jedung tak dapat dipergunakan lagi.

    Daerah sekitar pelabuhan lama hancur kâtrajang banjir lumpur panas ‘lêndhut bêntèr têrasi muncrat Timun Emas‘ sama seperti ‘têrasi muncrat ’-nya “jeng” Lusi Lumpur Sidoarjo sekarang.

    Tapi tugas berat dan besar itu hampir selesai.

    Dan….
    Dongeng Arkeologi & Antropologi episode SUNdSS pun akan segera tancêp kayon.

    Nuwun

    cantrik Bayuaji

  14. Sabtu malam ku sendiri….
    ooooooooo….
    Tiada rontal kunanti….
    ooooooooo…..
    Disekitar kulihat Ki Ismoyo..
    Paring dawuh..”sumonggo enggal diwedar….”

  15. Hiksss,
    iki bener-bener “monggo” ki….??

    matur nuwun ki,

  16. Sugeng sonten Ki Arema, Ki Ismoyo.
    Hiks akhirnya…
    Matur nuwun Ki,
    Soale Ki Ismoyo wis kebelet medar Panasnya Bunga Mekar.
    Nuwun sewu Ki (ora ngerti bahasa aluse kebelet).
    Sepindah malih matur nuwun sampun ngunduh.

  17. Hanamung saged ngaturaken Agung ing panuwun, dene punapa sampun kersa medar rontal 35.
    Mugi Gusti ingkang Akarya jagad tansah paring berkah dumateng kita sedaya.
    Keparenga kawula badhe madal pasilan, wangdul sowang sowang kanthi memuji sesanti “Jaya jaya wijayanti, mugi tansah pinaringan rahayu wilujeng nir ing sambekala ing tembe mburi..”

  18. Sugeng ndalu… matur nuwun “Monggo”nipun Ki Arema…

    Oh inggih, bade nyuwun informasi… punapa padepokan GS dipun segel nggih? kok kula boten saget mlebet?

    matur nuwun….

  19. Sambang gandhok sinambi nonton kembang Tulip lan kembang Sakura pada playon oyak-oyakan rebutan nendang bal kulit sing bunder seser.

    Matur nuwun “mangga”nipun Ki Seno.
    nyuwun pirsa gandhok enggal badhe dipun bikak…?

  20. Sugeng enjang Ki Arema,
    Koq gandok 36 dereng dibukak nggih,
    Bade kulo saponi.

  21. Opo kunci gemboke isih digowo P. Satpam to iki, kok durung dibukak juga.

  22. absen rumiyin
    lajeng matur sembah nuwun sanget dumateng Ki Arema
    jalaran sampun ngundhuh
    tiada kata telat untuk ngundhuh…

    pamit..

  23. Matur Nuwun Ki, sampun ngundhuh rontal, ……… “glundhung-glundhung mringis”

  24. hii…. karena dikejar ki arema di gandhok sebelah, terpaksa lari ke gandhok ini…😀

    terima kasih, ki arema, ki ismoyo, ki jogotirto, ki pak satpam, ki tumenggung, dan para bebahu padepokan…

    salam, para cantrik dan mentrik sekalian…


Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout / Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout / Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout / Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout / Ubah )

Connecting to %s

%d blogger menyukai ini: